Cart

Ilmainen toimitus EU:n sisällä tilauksille >39€ | Toimitusaika 3-7 päivää

Samarbete

Samarbeta med Posterland

Vi har samarbeten med många olika partners, men det vi oftast får frågor om är om vi vill samarbeta med fler konstnärer eller om vi vill samarbeta med fler influencers. Svaret är JA på båda, läs mer info på denna sidan.

SAMARBETE MED KONSTNÄRER / FOTOGRAFER

Idag har vi stort urval på sajten av konst, foton, citat etc. Men vi vet också att det finns väldigt många konstnärer och fotografer som har mycket bra konst de vill sälja, och vi vill gärna hjälpa till då vi redan har hela logistik-kedjan klar.

Det vi erbjuder är att vi lägger upp konsten på en egen undersida till vår sajt, t ex posterland.fi/konstnarX, och där visas just denna persons verk.  Vi vill också ha möjligheten, men inte skyldigheten, att lägga med konstnärens verk även i våra vanliga menyer och sök.

Vi ersätter rättighetsinnehavaren med 15% av försäljningssumman exkl moms, genom att koppla upp sig till vårt affiliateprogram kan konstnären få ytterligare 10% på allt som säljs via dennes länk. Posterland vill inte ha något exklusivitetsavtal och med 14 dagars varsel kan vi plocka bort alla konst om upphovsrättsinnehavaren begär det.

För att vara med i vårt konstnärsprogram vill vi först att ni skickar in en anmälan och skickar in några verk till oss som vi kan bedöma. Vi kommer bedöma dels kvalité om det håller för bra tryck, dels kontrollera så vi inte befarar upphovsintrång och dels så att vi ser att det passar in.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi. Har ni andra frågor går det bra att maila [email protected].

SAMARBETE MED INFLUENCERS

Vi älskar influencers som gillar våra posters, vår sajt, vår kundservice och gärna vill dela med sig till andra.

Då inte alla har testat hur det upplevs och fungerar att handla via vår sajt erbjuder vi presentkort till vissa influencers som vill prova att handla av oss, kanske göra en egen postervägg och sedan vill skriva om det i sina sociala mediekanaler.

Vi har också lite andra intressanta möjligheter med nya roliga idéer vi gärna testar med influencers, så kontakta gärna oss via formuläret nedan så kan vi berätta mer.

Vill du att bli en av de utvalda – fyll i formuläret nedan med relevanta uppgifter såsom var du bor, var du behöver nya posters, vilka kanaler du har och antal följare så återkommer vi. Har du andra frågor går det också bra att maila [email protected].