Cart

Ilmainen toimitus EU:n sisĂ€llĂ€ tilauksille >39€ | Toimitusaika 3-7 pĂ€ivÀÀ

Samarbete

Samarbeta med Posterland

Vi har samarbeten med mÄnga olika partners, men det vi oftast fÄr frÄgor om Àr om vi vill samarbeta med fler konstnÀrer eller om vi vill samarbeta med fler influencers. Svaret Àr JA pÄ bÄda, lÀs mer info pÄ denna sidan.

SAMARBETE MED KONSTNÄRER / FOTOGRAFER

Idag har vi stort urval pÄ sajten av konst, foton, citat etc. Men vi vet ocksÄ att det finns vÀldigt mÄnga konstnÀrer och fotografer som har mycket bra konst de vill sÀlja, och vi vill gÀrna hjÀlpa till dÄ vi redan har hela logistik-kedjan klar.

Det vi erbjuder Àr att vi lÀgger upp konsten pÄ en egen undersida till vÄr sajt, t ex posterland.fi/konstnarX, och dÀr visas just denna persons verk.  Vi vill ocksÄ ha möjligheten, men inte skyldigheten, att lÀgga med konstnÀrens verk Àven i vÄra vanliga menyer och sök.

Vi ersÀtter rÀttighetsinnehavaren med 15% av försÀljningssumman exkl moms, genom att koppla upp sig till vÄrt affiliateprogram kan konstnÀren fÄ ytterligare 10% pÄ allt som sÀljs via dennes lÀnk. Posterland vill inte ha nÄgot exklusivitetsavtal och med 14 dagars varsel kan vi plocka bort alla konst om upphovsrÀttsinnehavaren begÀr det.

För att vara med i vÄrt konstnÀrsprogram vill vi först att ni skickar in en anmÀlan och skickar in nÄgra verk till oss som vi kan bedöma. Vi kommer bedöma dels kvalité om det hÄller för bra tryck, dels kontrollera sÄ vi inte befarar upphovsintrÄng och dels sÄ att vi ser att det passar in.

Fyll i formulĂ€ret nedan sĂ„ Ă„terkommer vi. Har ni andra frĂ„gor gĂ„r det bra att maila [email protected].

SAMARBETE MED INFLUENCERS

Vi Àlskar influencers som gillar vÄra posters, vÄr sajt, vÄr kundservice och gÀrna vill dela med sig till andra.

DÄ inte alla har testat hur det upplevs och fungerar att handla via vÄr sajt erbjuder vi presentkort till vissa influencers som vill prova att handla av oss, kanske göra en egen postervÀgg och sedan vill skriva om det i sina sociala mediekanaler.

Vi har ocksÄ lite andra intressanta möjligheter med nya roliga idéer vi gÀrna testar med influencers, sÄ kontakta gÀrna oss via formulÀret nedan sÄ kan vi berÀtta mer.

Vill du att bli en av de utvalda – fyll i formulĂ€ret nedan med relevanta uppgifter sĂ„som var du bor, var du behöver nya posters, vilka kanaler du har och antal följare sĂ„ Ă„terkommer vi. Har du andra frĂ„gor gĂ„r det ocksĂ„ bra att maila [email protected].